Tehnični marmor

TEHNIČNI MARMOR

Tehnični marmor je industrijski proizvod, narejen s pomočjo kombinacij naravnih marmorjev, ki predstavljajo 95% mase in 5% sintetičnega poliestra v funkciji veziva, ki ga odlikujejo posebne fizikalno- mehanske lastnosti.

Dobljeno mešano kamnino odlikujejo tehnične, fizikalno-mehanske in estetske lastnosti, podobne in velikokrat kakovostnejše od tistih, ki jih vsebujejo naravni marmorji. Tehnični marmor se uporablja na vseh področjih, kjer se običajno uporablja naravni marmor. Najpogosteje se uporablja za notranje talne in stenske površine, notranje okenske police, stopnice in kot dopolnilna oprema (kuhinjski in kopalniški pulti). Njegova prednost je garancija odtenka barve tudi pri velikih dobavah.

Potreba in način vzdrževanja sta pri tehničnih marmorjih enaka kot pri naravnem marmorju, le da je potrebno uporabljati izključno nevtralne proizvode. Glavni sovražnik tehničnega marmorja je umazanija. Ker tehnični marmor vpija zelo malo vode, je zelo odporen proti madežem in se odlično čisti.

icon

BEIGE CAVE

icon

WHITE CLIFF

Pošljite povpraševanje