Akustični leseni paneli

AKUSTIČNI LESENI PANELI - NOVO V PONUDBI

Akustični leseni paneli so visokokakovostni paneli dimenzije 270x32x2,1 cm. So popolna rešitev s katero lahko spremenite vsak prostor v moderen prostor, ki vas bo navdušil. Izdelani so iz visoko kakovostnih lameliranih letvic oz. lamel ki so nameščene neposredno na 12 mm ploščo iz klobučevine. Takšna konstrukcija torej v celoti pokriva steno ali strop, zato posebna predpriprava podlage ni potrebna. Paneli so na voljo v treh najpopularnejših barvah. Primerni so za uporabo v dnevnih sobah, pisarnah, spalnicah, otroških sobah, celo v kuhinjah ali sanitarijah.

Akustične lastnosti

Elegantni paneli so zasnovani tako, da izboljšajo akustiko prostora, kjerkoli so nameščeni. Akustični paneli lahko s svojimi letvicami in podlago, ki absorbira zvok, zmanjšajo raven hrupa do 50 %. Popolnoma čiste linije in z dolžino 270 cm so akustični paneli dovolj dolgi, da segajo od tal do stropa v večini domov in tvorijo elegantno panelno steno s čistimi, neprekinjenimi linijami. Paneli so izdelani iz visokokakovostnega furnirja iz pravega lesa na jedru MDF. Lamele se nameščajo na podlogo iz klobučevine, ki ima akustične lastnosti.

Hitra in enostavna namestitev

Naši akustični paneli so zasnovani za hitro in enostavno namestitev. izdelani SO v vnaprej zgrajenih modulih, zaradi česar so enostavni za uporabo pri namestitvi na steno ali strop. Zaradi tega je namestitev akustičnih panelov primerna za vsakogar.

Kratek vodnik za tri načine namestitve akustičnih panelov:

Najprej izmerite in preizkusite panele na zidu in njih po potrebi izrežite. Priporočamo ostro žago za rezanje tako letvic kot klobučevine. Le z nožem lahko režete samo klobučevino.

Obstajajo trije načini za namestitev akustičnih panelov:

1. način: Nanesite lepilo na zadnjo stran akustičnega panela in ga prilepite neposredno na steno.

2. način: Pritrdite panele skozi akustično klobučevino in neposredno na steno z vijaki za namestitev.

3. način: Za optimalno absorpcijo zvoka pritrdite 45 mm lesene letve na steno na razdalji 600 mm, med letvice vstavite mineralno volno in pritrdite panele skozi akustično klobučevino na letvice.

Panel dimenzije 270x32x2,1 cm je 0,864 m2.

Cena za panel je od 48,80 eur dalje z DDV. 

icon

OREH TEMNI 270X32X2

icon

OREH 270X32X2

icon

HRAST SVETLI 270X32X2

icon

BELI 270x32x2

Pošljite povpraševanje