O podjetju

Kamnoseštvo Žunko Pragersko - Obiščite nas
Kamnoseštvo Žunko

Kamnoseštvo Žunko

Pragersko

Podjetje s tradicijo
Smo srednje veliko družinsko podjetje, katerega začetki segajo v leto 1987, ko smo začeli s popravili nagrobnih spomenikov.
Na sedežu podjetja v Stražgonjci imamo 20.000 kvadratnih metrov odprtih skladiščnih površin in cca. 3.000 kvadratnih metrov pokritih proizvodno-skladiščnih površin in razstavno-prodajnih prostorov z veliko izbiro naravnih kamnov.

Po stalnem in nenehnem vlaganju v stroje in orodja za obdelavo naravnih kamnov, širjenjem poslovnih prostorov, ponudbi vedno novih in novih naravnih materialov, ki jih uvažamo direktno iz Indije, Kitajske, Brazilije, Španije in Italije, je danes naša osnovna dejavnost izdelava izdelkov po meri za končnega kupca na najsodobnejših CNC strojih – kuhinjski, kopalniški pulti, okenske police, stopnice, talne in stenske obloge, nagrobni spomeniki in ostali izdelki po naročilu, za katere se trudimo, da jih naredimo v čimkrajšem delovnem roku in v ugodnem razmerju med ceno in kvaliteto.
V prihodnosti bomo še nenehno povečevali našo stalno zalogo materialov in dodajali vedno nove materiale – porfirji, quartziti, peščenjaki…