Okenske police

OKENSKE POLICE

Okenske police so okvir vašega doma.

Pri nas vam vsako okensko polico iz materialov, ki jih imamo v ponudbi, naredimo po meri v najkrajšem možnem času, ki je odvisen od trenutne zasedenosti proizvodnje.

Naše priporočilo za zunanje okenske police je granit debeline 2.cm ali 3.cm. Zunanja okenska polica naj sega preko zaključnega sloja fasade minimalno 3.- 5.cm, zaradi preprečitve zatekanja.

Pri zunanjih okenskih policah priporočamo tudi izvedbo dodatne obdelave : utor zgornji stranski na levem in desnem čelu police. Navedena enostavna rešitev preprečuje nastanek sivih madežev na fasadi , ki se lahko z leti pojavijo na fasadi zaradi izpiranja umazanije in prahu iz police ter počasnega odtekanja preko špalete.

Za notranje police priporočamo granit, tehnični kamen ali marmor. Priporočen previs notranje police čez zaključni sloj je 2 cm. Po končani montaži priporočamo izvedbo proti vodne in proti oljne impregnacije- zaščite.

V kolikor se zanimate za okenske police izdelane po meri iz našega programa, vam priporočamo, da nam po elektronski pošti v naprej pošljete vrsto želenega materiala, predvideno debelino ( 2.cm ali 3.cm), končne dimenzije in število okenskih polic in izdelali vam bomo našo najugodnejšo ponudbo.

Pod nazivom klasično obdelana okenska polica pri nas dobite ravno okensko polico izdelano po meri, zgornja površina polirana, sprednji dolgi zgornji + spodnji rob klasično poliran in posnet pod kotom 45 stopinj širine 2-3mm + utor za vodo spodaj .

V kolikor želite police narejene po šabloni in z kakšnimi drugimi obdelavami, nam prosimo posredujte skice z vsemi merami in določenimi podrobnostmi ali pa šablone v merilu 1:1.

V KOLIKOR VAM BO NAŠA PONUDBA USTREZALA, VAM PRIPOROČAMO OGLED MATERIALOV NA NAŠEM SKLADIŠČU.

Pošljite povpraševanje