Podjetje s tradicijo

Smo srednje veliko družinsko podjetje, katerega začetki segajo v leto 1987, ko smo začeli s popravili nagrobnih spomenikov.

Na sedežu podjetja v Stražgonjci imamo 20.000 kvadratnih metrov odprtih skladiščnih površin in cca. 3.000 kvadratnih metrov pokritih proizvodno-skladiščnih površin in razstavno-prodajnih prostorov z veliko izbiro naravnih kamnov.

Po stalnem in nenehnem vlaganju v stroje in orodja za obdelavo naravnih kamnov, širjenjem poslovnih prostorov, ponudbi vedno novih in novih naravnih materialov, ki jih uvažamo direktno iz Indije, Kitajske, Brazilije, Španije in Italije, je danes naša osnovna dejavnost izdelava izdelkov po meri za končnega kupca na najsodobnejših CNC strojih – kuhinjski, kopalniški pulti, okenske police, stopnice, talne in stenske obloge, nagrobni spomeniki in ostali izdelki po naročilu, za katere se trudimo, da jih naredimo v čimkrajšem delovnem roku in v ugodnem razmerju med ceno in kvaliteto.

V prihodnosti bomo še nenehno povečevali našo stalno zalogo materialov in dodajali vedno nove materiale – porfirji, quartziti, peščenjaki…

Hitro, strokovno in zanesljivo. Pošljite nam povpraševanje ali se obrnite na nas preko e-maila ali telefona.

SEDEŽ PODJETJA:
Stražgonjca 27,2331 Pragersko
(proizvodnja, centralno skladišče, razstavno-prodajni prostor)

DELOVNI ČAS:
Ponedeljek – petek od 7:00 do 16:00 URE. Sobota, nedelja in prazniki – ZAPRTO.

Plačila in nakladi naravnega kamna možni od 7.00 – 16.00 ure.

Tel.: + 386 (0)2 789-00-00, GSM.: 031-332-270

E-mail: prodaja@k-zunko.si